Send beskeder til dine medarbejdere

Ændret den Mon, 14 Sep kl. 10:26 PM

Information skal forstås som en opslagstavle, med envejskommunikation fra ledelsen.

  • Når der er blevet lagt ny information op, så vises det for medarbejdere, som billedet herunder.
Information
  • Tilføj ny information ved at trykke på den grønne plus knap nede i højre hjørne.
Plus knap
  • Her tilføjes en “Titel” og en “Tekst“.
    • “Synlig for medarbejder” betyder at alle medarbejdere kan se den information der lægges op.
    • “Fastgjort til toppen” betyder at den information vi har lagt op forbliver i toppen på siden.
Slet besked
  • Når ny information er blevet tilføjet, så vises den med overskrift, dato og hvem der har tilføjet den.
  • Under “Set af / Ikke set af” ses hvem der har set eller ikke set den information som er lagt ud.
  • Blyanten betyder at informationen kan rettes.

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen